fbpx Skechers: De Califòrnia a Manlleu! - Calçats Muns | Sabateria Manlleu, Osona (vic) - Especialistes en peus delicats, sabates dona i home

Skechers: De Califòrnia a Manlleu!

Skechers: De Califòrnia a Manlleu!!!

oferta-skechers_bannerAquesta vegada la història comença el 1992…

En una casa a la platja de Califòrnia, Robert Greenberg qui treballava per una marca de calçat esportiu va detectar la necessitat d’oferir un calçat esportiu però útil per el dia a dia, funcional i còmode però amb un disseny atrevit i apta per a totes les ocasions.

Skechers va néixer com una bota d’utilitat que ràpidament es va convertir en una icona de la comoditat i fins a l’actualitat que és la segona marca de calçat esportiu més venuda a EEUU i cinquena a nivell mundial.”

Per a nosaltres Skechers és disseny, calçat esportiu i una bona alternativa a les sabates de tota la vida. La modernitat i l’originalitat dels seus models les converteix en una de  les millors opcions per quan vulgueu anar de viatge, a caminar, o simplement feu una aposta per la comoditat del dia a dia.

A més a més durant la setmana del 10 al 15 d’abril us oferim tots els models d’aquesta marca amb un 20% de descompte. Vine i aprofita-ho!!

En aquests enllaços trobareu la col·lecció de Skechers que tenim a la sabateria:

Us esperem!!