fbpx Breu història - Calçats Muns | Sabateria Manlleu, Osona (vic) - Especialistes en peus delicats, sabates dona i home

Breu història

Des de 1940

Tres generacions calçant-te

Calçats Muns va néixer a Manlleu fa més de vuitanta anys (1940) quan les sabates es feien a mida. En Ramon Muns i la Mercè Sala tenien un taller al Passeig de Sant Joan on es feien sabates o bé es reparaven.

El 1941, la sabateria ja es va instal·lar al Carrer del Pont. Els seus tres fills, la Montserrat, la Isabel i en Ramon van seguir amb el negoci familiar iniciant la venda de sabates ja fabricades però mantenint les solucions a mida gràcies al taller de reparació.

A principis dels anys 90 del segle passat, quan calçats Muns ja era una sabateria consolidada, es va incorporar la Mercè, neta del fundador Ramon Muns, essent la tercera generació i convertint Calçats Muns en un referent de les sabateries de la zona. En aquesta època és quan s’incorporen noves marques de sabates nacionals i internacionals així com una àmplia gamma de complements.

Des dels inicis fins a l’actualitat, us oferim les millors sabates del mercat, estem amatents a les tendències de moda de cada temporada, sense oblidar-nos de la comoditat del calçat.

Trobareu un equip professional i amb vocació de servei que de ben segur s’esforçarà per trobar la millor opció de calçat. Us esperem.