fbpx Política de privacitat - Calçats Muns | Sabateria Manlleu, Osona (vic) - Especialistes en peus delicats, sabates dona i home

Política de privacitat

De conformitat amb allò que estableix la Llei Orgànica 15/1999, els informem que les seves dades seran incorporades a un fitxer sota la responsabilitat de CALÇATS MUNS, SCP, amb la finalitat de poder atendre els compromisos derivats de la relació que mantenim amb vostè.

D’acord amb allò que estableix la Llei 34/2002, de Serveis de la Societat de la Informació i el Comerç Electrònic en el seu article 21 sol·licitem també el seu consentiment per realitzar comunicacions publicitàries sobre els diferents serveis que considerem puguin ser del seu interès, per correu electrònic o per qualsevol altre mitjà de comunicació electrònica equivalent.

A efecte de comunicacions per correu electrònic utilitzem el gestor mailchimp que té ubicats els seu servidors a EEUU. Els deixem la seva política de Privacitat de dades.

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers a efectes analitics.Els deixem l’enllaça mab la polític d’ús de les dades recopilades a les cookies de tercers.

CALÇATS MUNS, SCP en cap moment comercialitzarà les seves dades.

L’interessat declara tenir coneixement del destí i ús de les dades personals recollides a través de la lectura de la present clàusula.

L’enviament d’aquest correu electrònic implica l’acceptació de les clàusules exposades.

Si desitja exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació o oposició en els termes establerts a la Llei Orgànica 15/1999, pot fer-ho escrivint a la següent direcció: CALÇATS MUNS, SCP; Carrer del Pont, 26, 08560, Manlleu o bé per correu electrònic a: hola@sabateriamuns.com.