fbpx Panama Jack's Day a Calçats Muns! - Calçats Muns | Sabateria Manlleu, Osona (vic) - Especialistes en peus delicats, sabates dona i home

Panama Jack’s Day a Calçats Muns!

 PanamaJacksayPanama Jack: d’Elche, a Manlleu!!!

El dia 4 i 5 de novembre et volem presentar una altra marca: PANAMA JACK,  però encara tenim més notícies! I és que aprofitem que et presentem la marca, els  seus orígens, tipus de calçat i història, i muntem un altre dia especial amb REGALS i MOLTES SORPRESES, els propers 4-5 de novembre farem el:
Panama Jack’s day!
4-5 novembre
“Panamà Jack és una empresa familiar situada a Elche, una de les zones de la costa mediterrània amb major prestigi i reconeixement  en la fabricació del calçat.Amb més de 25 anys d’experiència i apostant per la confortabilitat, Panama Jack crea un nou estil de caminar, lliure i confortable.

Tot el procés de creació és totalment manual. La marcar cuida tots i cada un dels processos, des de la idea, l’elecció dels materials, la fabricació i l’enviament per aconseguir un producte d’alta qualitat i casual que tant és apte per a home com per a dona”

Per a nosaltres Panama Jack és sinònim de confortabilitat, de bon caminar, garantia d’un calçat còmode i casual pel dia a dia. Un calçat diferent a la resta i amb un disseny únic i inconfusible.
En aquests enllaços trobareu la col·lecció de Panama Jack que tenim a la sabateria:

Us esperem!!
Col·lecció Home (Panama Jack)               Col·lecció dona (Panama Jack)
Panama_Jack_home_banner.jpgPanama_Jack_dona_banner.jpg