fbpx Els consells d'en Ramon - Calçats Muns | Sabateria Manlleu, Osona (vic) - Especialistes en peus delicats, sabates dona i home

Els consells d’en Ramon

 

Ara que ja ha arribat el bon temps, en Ramon Muns us vol donar a conèixer uns productes que de ben segur seran del vostre interès.

Pels peus i cames cansades: L’ESPRAI  REFRESCANT
Una escuma refrescant, amb un efecte de frescor immediat contra els peus reescalfats i les cames cansades. La combinació equilibrada d’ingredients actius amb un toc revitalitzant dels cítrics té un efecte desodorant i de llarga durada. Ideal pels dies calorosos d’estiu.


Per si les sabates enceten els peus: L’ESPRAI  PROTECTOR
El protector invisible contra el frec i el malestar ocasional a les sabates. Crea una pel·lícula transparent, transpirable i flexible, que actua com una segona pell. La solució definitiva per evitar les incòmodes “tirites”.

 

Pel frec de les sabates: L’ESPRAI SEDÓS
Un esprai fet amb proteïna de seda que protegeix  del frec de la sabata i garanteix una sensació de confort durant més de 24 hores.

 

Per un màxim benestar als peus:LA CREMA PER PEELING
Revitalitzant d’efecte peeling amb extracte de pinyol d’albercoc.Elimina les cèl·lules mortes de la pell. Així mateix, conté també olis de llavors de prèssec i mango que suavitzen i hidraten la pell, deixant els nostres peus suaus com la seda.