fbpx Nova col·lecció tardor-hivern - Calçats Muns | Sabateria Manlleu, Osona (vic) - Especialistes en peus delicats, sabates dona i home

Nova col·lecció tardor-hivern

slide-dones-trador-hivernPer fi et podem presentar la nova

Col·lecció de tardor-hivern que tenim a la sabateria i és que…Avui hem entrat a la tardor i ve plena de novetats!Teníem ganes de dir-te que aquesta tardor venen sabates precioses? i amb molta personalitat, que t’agradaran, i a més a més  aniràs comodíssima. Vénen bamves de tot tipus, sabates molt decorades, mantenim les sabates amb pèl que  ja saps que ja va ser tendència l’any passat, i tornen sabates de tots colors i amb tot tipus de material…Ah! I si ets de les que vols estar a la última moda, aquesta tardor casi que no podràs viure sense unes botes d’estil militar o tipus “country”, són la darreríssima moda.A més a més, aquesta tardor incorporem tres marques noves, Noname, Cafè Noir i Lola Cruz amb sabates d’estil esportiu i dissenys únics.

Bé, i com que una imatge val més que mil paraules et proposem que  entris a la nostra web i descobreixis tot el que tenim per a tu perquè estiguis a la última, amb la màxima comoditat i estil de sempre.

DESCOBREIX TOTA LA COL·LECCIÓ DE TARDOR

Perquè volem que aquesta tardor tornis a lluïr tota la moda als teus peus!

I com sempre, t’esperem!